Adrian Moscaliuc

Fotografia de nuntă mi-a deschis noi orizonturi, m-a făcut să fiu un fotograf mai bun, un om mai bun. Și continui să fac asta zi de zi, de aceea nu mă opresc din studiat. Consider că tot timpul îmi pot îmbunătăți cunoștințele, pot învăța ceva nou, pot evolua. De aceea an de an merg la cursurile celor mai buni fotografi din țară și din lume. Îi voi menționa, pentru că sunt oameni care mi-au influențat munca și cărora le mulțumesc pentru fiecare pas făcut în față: Marian Cristea, Andra și Marius Drăgan, Marius Bărbulescu, Marian Sterea, Michel Quijorna.

Sunt conștient de responsabilitatea pe care o am ca fotograf de nuntă, de aceea îmi dau tot interesul pentru a crea imagini pline de sens. Urmăresc întotdeauna emoțiile și momentele dintre miri, familie, prieteni, apropiați. Fotografiile ce au aceste elemente vor trece testul timpului, iar peste ani vor deveni cele mai de preț.

Încrederea pe care mi-o acordați, gândurile de încurajare pe care mi le transmiteți, prieteniile pe care le legăm, toate acestea și nu numai mă ambiționează să devin din ce în ce mai bun și să fiu printre cei mai buni.

Realizat de: Softwins.ro